Despre Firma

Despre Blexy Trans Speed

mutari_mobila_bucuresti

Blexy Trans Speed este o firma de mutari cu personal tanar si calificat in mutari mobila in Bucuresti care va poate oferi o gama larga de servicii cum ar fi:

  • mutari mobila, transport mobila, transport marfa.

Moving boxesFirma noastra dispune de un parc auto de camioane cu volum cuprinse intre 20mc si 40mc,curate si bine intretinute, cu soferi capabili sa acceseze si cele mai inguste strazi.

Munca in echipa si seriozitatea care ne reprezinta in mutari mobila Bucuresti, relocari, firme, sedii,trasporturi interne sau internationale, am ajuns la o cotatie foarte mare in topul firmelor de mutari mobila.

Alege o echipa profesionista de mutari mobila, si bunurile dumneavoastra vor fi transportate in siguranta, garantand printr-un contract scris integritatea acestora.

Pentru a evita neplacerile legate de transportul si siguranta mobilei, echipa noastra de profesionisti se va ocupa de impachetarea acestora la cerinta dumneavoastra.

 Cum procedam la mutarea mobilei si ce materiale folosim:

  • folie strech inpotriva zgarieturilor si a prafului ce apare in timpul mutari mobilei;
  • folie bubble (cu bule) care va proteja obiectele fragile din sticla sau electronicele fragile;
  • folie antistatica pentru echipamentele si serverelor deosebit de delicate;
  • paturi din bumbac speciale care absorb socul pe parcursul transportului efectiv;
  • cutii de carton de dimensiuni diferite pentru a compacta obiectele personale marunte, oferindu-le o siguranta in plus.

Blexy Trans Speed va sigura integritatea bunurilor acest lucru fiind specificat in contractul ce se vaasigurarea_bunurilor_mutari_mobila_blexytrans incheia cu fiecare lucrare. De aceea firma noastra de mutari beneficiaza de o asigurare de 15.000€. Bineinteles acest aspect a fost si este pana in ziua de azi o simpla „formalitate” deoarece nu s-au intregistrat nici un astfel de eveniment in istoria firmei noastre.

Apeleaza acum la firma noastra pentru servicii de mutari mobila atat pe plan local, national sau international.

Asiguram evaluari reale si gratuite pentru Bucuresti si zonele limitrofe, in mai putin de 2 ore de la primirea apelului telefonic sau mail-ului. Angajatii nostri sunt calificati pentru a va raspunde cu promptitudine. Putem asigura realizarea operatiunilor in regim de urgenta in cazul in care cel putin una din echipe este disponibila.