Depozitare

Depozitare bunuri, mobilier sau lucruri personale

depozitare bunuri Bucuresti

Ai nevoie pentru o anumita perioada de timp de un spatiu in care sa-ti depozitezi lucrurile personale, insa nu dispui de el? Considera-te norocos! Compania noastra, Blexy Trans Speed, iti poate oferi un spatiu generos pentru depozitare bunuri Bucuresti.

depozitare marfa Bucuresti

Daca urmeaza sa te muti intr-o casa noua, dar trebuie sa o eliberezi urgent pe cea in care locuiesti acum si nu ai unde sa-ti tii bunurile, daca detii o firma si ai reinnoit piesele de mobilier, dar vrei sa le pastrezi intr-un spatiu sigur si pe cele vechi, daca pur si simplu ai marfa careia nu-i gasesti loc in casa ori in garaj, solutia o reprezinta serviciile noastre de depozitare bunuri.

Orice investitie este importanta si niciodata nu poti sa stii cand vei avea nevoie de lucrurile cumparate, chiar daca pe moment ai impresia ca iti sunt inutile ori te incurca.

Facilitatile noastre de depozitare marfa Bucuresti au aparut ca urmare a numeroaselor solicitari primite de-a lungul timpului din partea clientilor nostri. Astfel, ne-am imbogatit gama de servicii de transport si cu aceasta optiune de depozitare bunuri.

Cand nu ai suficient spatiu pentru lucrurile tale, foloseste-l pe al nostru! Este mare, incapator si, mai presus de toate, este foarte sigur.

depozitare bunuri, depozitare marfa

Daca soliciti serviciul nostru de depozitare bunuri Bucuresti, iti asiguram un spatiu protejat non-stop cu sistem de securitate, atat in aria perimetrala exterioara, cat si in interiorul depozitului si in boxele individuale.

Pentru ca bunurile tale sa beneficieze de o protectie suplimentara, iti furnizam o gama variata de elemente care indeplinesc acest scop, de la folii cu bule de aer, pana la cutii si cartoane de mari dimensiuni.

Asadar, fie ca ai nevoie de depozitare bunuri Bucuresti pentru obiecte de mici dimensiuni, fie ca iti doresti sa tii la adapost lucruri voluminoase, cum ar fi piese de mobilier, electrocasnice mari sau marfa paletizata, contacteaza-ne. Impreuna vom stabili un pret avantajos, in functie de perioada de timp in care ai nevoie de depozitare bunuri, dar si de volumul acestora.